Støtteforeningen til selvhjælp i Uganda
| Forside | Projekter | Billeder | Nyhedsbreve | Kunst |
Om foreningen
Mend the Broken Hearts - Uganda
Generalforsamling
Bestyrelse
Kontakt
Medlemskab
Barnesponsorat
Bliv skolesponsor
Sponsorsøgende børn
Grundskolebørn i Kanungu
For- og grundskolebørn i Mbarara
Mellemskolebørn i Mbarara
Skoler
For sponsorer
Gavebidrag
Betalingsservice

Sponsorsøgende børn

 

Børnene i skolesponsorprogrammet er alle forældreløse og/eller bor hos værger, der ikke har råd til at sende dem i skole. De er dermed afhængige af, at nogen træder til og betaler deres skolegang, hvis de skal have mulighed for at skabe sig en mere lovende fremtid end den permanente fattigdom og armod, de ellers har udsigt til. De fleste har en trist baggrund med sygdom, dødsfald, vold og omsorgssvigt. Skolegang er et vigtigt led i deres vej ud af håbløsheden og ind i en fremtid, hvor de kan forsørge sig selv og andre. Et skolesponsorat er dermed i høj grad hjælp til selvhjælp.

 

For tiden er det muligt at sponsere en lang række grundskolebørn i det fattige Kanungu-distrikt samt både for-, grund- og mellemskolebørn, der forsørges af Sheilah Ampaire fra børnehjemmet i Mbarara. Forskolen (nursery school) består af de tre klassetrin baby, middle og top class, mens grundskolen (primary school) udgøres af de syv klassetrin P1-P7. Mellem- og overbygningsskolen (secondary school) består af et grundforløb (O level) med de fire klassetrin S1-S4 og dernæst evt. overbygningen (A level) bestående af klassetrinnene S5 og S6. På grund af manglende økonomiske midler når mange børn i Uganda aldrig til mellemskolen, selvom de har evner til det, og en stor del får endda ikke engang mulighed for at gennemføre grundskolen, da de familier, de bor hos, heller ikke har råd til at lade dem følge skolegangen her.   

 

Klik på linksene herunder for at se detaljer om de børn, du kan sponsere, såsom navn, køn, klassetrin, sponsoratpris og evt. billede.

 

Grundskolebørn i Kanungu

For- og grundskolebørn i Mbarara

Mellemskolebørn i Mbarara

 

Webmaster: Mikkel Juul Larsen